Saturday, 19 August 2017

The Best Shaklee Effect !

The Best Shaklee Effect !

Harini Cikgu Lia nk ceritakan tentang pasangan kembar dari Evansville, US yang mengamalkan produk  shaklee  Vitalea & Vivix selama 20 tahun.

Gambar 1 adalah Mary dan kembarnya pada umur 4 tahun dan mereka kembar seiras.

Gambar 2 adalah ketika mereka  berusia 69 tahun siapa nampak lagi muda?


Jom kita baca kisah mereka.

Mary Anderson adalah pengguna produk shaklee selama 20 Tahun,kembar Mary Menggunakan produk dari syarikat lain dan jarang menggunakan shaklee.

Sungguhpun mereka dilahirkan dengan kod genetik yang sama tampak lebih muda dan lebih sihat dari kembarnya.

Mary memiliki tenaga yang high pada umur 69 tahun.

Pastinya semua org berfikir ibu kepada empat anak dan nenek kepada enam remaja berumur kurang daripada 69 tahun kan?? Hehe.


Pengambilan supplement bukan sahaja melibatkan vitamin dan mineral, tetapi juga pengambilan antioksida untuk menentang unsur unsur rasikal bebas dalam badan yang berpotensi  menyuburkan sel barah yang ada dalam badan kita.

Jadi jom kita pilih supplement ataupun vitamin yang selamat ,semula jadi dan berkesan bermula hari ini.

VIVIX
Jangan tunggu dah tua baru nak ber vitamin. Kita mula dari sekarang. Esok2 bila dah umur berginjak 50 an kita tak persis umur kita. Malah lebih muda lagi.

Dah consume vitamin of coursee la kesihatan dalaman terjaga. Sebab vitamin tu duk lawan yang jahat2 dalam badan tu.


Meh cepat order vitamin. Sementara pegangg phone ni. Hello Cikgu Lia terus. Jangan malu jangan segan. The best konsultasi dan the best supplement untuk customer Cikgu Lia.

KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?
  • Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam.
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA PERLU PILIH SAYA?

  • Saya Cikgu Lia merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan mementingkan kesihatan anda.
  • Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian produk.

PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE?

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • Belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad kredit anda
  • Belian di cawangan Shaklee terdekat dengan menggunakan (ID: 1255688)
  • Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6011.1068.6030 (Cikgu Lia) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
  • Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Rakan Shaklee Anda

Nur Amalia Binti Hasan Zaki
SMS/WhatsApp : +6011.1068.6030
Personal FB : Nur Amalia
FB Page : Osem Suplemen
Instagram : Nur Amalia

Friday, 18 August 2017

Promosi Merdeka Kulit Cantik

Harini Cikgu Lia nak share tentang seorang doktor perubatan yang bukan menjual Shaklee tetapi ada masalah jerawat yang sangat teruk!!

Memang kalau tengok pun rasa kesakitan beliau. Sebiji naik pun dah terasa sakit inikan pula penuh 1 muka.


Pernah rasa tak asyik tukar pencuci muka macam2, dah pergi jumpa doktor pakar kulit, dah buat rawatan facial dan segala mak nenek.

Tapi kulit tetap berjerawat.
Nak letak bedak pun sakit.
Bernanah.

Pedih.
Bengkak muka.
Aduhhh kasihan.

Rasa moody sangat. Nak keluar umah pun takde mood.

Ya saya pernah rasa. Lagi mekap lagi banyak nakk jerawat.

Tapi kalau tak mekap pula takut orang lari tengok muka aku.

Betul tak??

Jadi sebenarnya kalau kita ada masalah jerawat macam ni, jangan fokus pada produk skincare luaran saja.

Dalaman yang sangat penting.

Kita mesti amalkan detox untuk buang segala toksin dalam tubuh kita. Toksin ni dikeluarkan melalui kulit juga. Jadi sebab tu boleh tersumbat dan naik jerawat.


Amalkan detox. Ini wajib.

Selepas detox dengan supplemen Shaklee, kulit doktor ini dah cantik sekarang.

Beliau sendiri terkejut. Sebab dulu beliau tak percaya yang supplemen Shaklee boleh bantu beliau tau.

Inilah penangan supplemen shaklee. Tersangat berkesan!!!


Amalkan omegaguard untuk hilangkan jerawat dengan cepat!!

Tahu tak sekarang ni ada promosi merdeka???

Haaaaa
Bukan senang2 nak ada promosi tau.


Beli sekarang untuk dapatkan PROMOSI DENGAN HARGA PALING MURAH!!
Stok terhad!!
Selagi stock masih ada!!


KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?

  • Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam.
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA PERLU PILIH SAYA?

  • Saya Cikgu Lia merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan mementingkan kesihatan anda.
  • Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian produk.

PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE?

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • Belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad kredit anda
  • Belian di cawangan Shaklee terdekat dengan menggunakan (ID: 1255688)
  • Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6011.1068.6030 (Cikgu Lia) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
  • Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Rakan Shaklee Anda

Nur Amalia Binti Hasan Zaki
SMS/WhatsApp : +6011.1068.6030
Personal FB : Nur Amalia
FB Page : Osem Suplemen
Instagram : Nur Amalia

Thursday, 17 August 2017

Penjagaan Kuku

Tahukah anda tentang pentingnya penjagaan kuku?          

Siapa sini tak ambil kisah pasal kuku?? Cikgu Lia nak bagitahu betapa pentingnyaa penjagaan kuku nii..
   
         
Penjagaan kuku ni sama nilainya dengan penjagaan wajah,rambut, dan kulit. Tapi tak ramai orang tahu cara nak jaga kuku sebab tak tahu pentingnya kuku..

Pemakanan juga memainkan peranan penting untuk menjadi kuku sentiasa cantik.. sebenarnya kita perlu amalkan makan makanan yang kaya dgn vitamin B seperti kekacang, kuning telur, pisang dan hati.
             
Ada banyak faktor menyebabkan kuku tidak sihat, selain trauma kecederaan atau tabiat mengigit kuku.            

Keburukan tidak menjaga kuku ialah dapat penyakit cagu, kuku merekah, mudah patah, kusam, berwarna kuning dan hitam yg pasti menjejaskan penampilan kita. Kebersihan diri mencerminkan diri kita. 😊        

Dengan pengambilan shaklee Ostematrix dapat membantu dan mencegah dari kuku rapuh kerana  kekurangan kalsium menyebabkan kuku mudah pecah. Ostematrix mengandungi kalsium,magnesium dan vitamin D  yang dpt menguatkan kuku .

OSTEMATRIX mengandungi zinc yang mana fungsi zink membantu pertumbuhan kuku yang sihat.

#Sayajualshaklee #Healthylife

KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?

  • Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam.
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA PERLU PILIH SAYA?

  • Saya Cikgu Lia merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan mementingkan kesihatan anda.
  • Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian produk.

PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE?

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • Belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad kredit anda
  • Belian di cawangan Shaklee terdekat dengan menggunakan (ID: 1255688)
  • Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6011.1068.6030 (Cikgu Lia) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
  • Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Rakan Shaklee Anda

Nur Amalia Binti Hasan Zaki
SMS/WhatsApp : +6011.1068.6030
Personal FB : Nur Amalia
FB Page : Osem Suplemen
Instagram : Nur Amalia

Wednesday, 16 August 2017

Rambut Botak Lepas Bersalin


Risau Botak Akibat Keguguran Rambut Melampau Selepas Bersalin?

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Postpartum hairfall atau keguguran rambut selepas bersalin sangat sinonim dengan Cikgu Lia Ya! Pengalaman 3 kali bersalin memang sudah lali dengan masalah rambut gugur ni.

Kata orang tua; kalau anak pandai menyembur air liur, makin banyak rambut ibu yang gugur. Apa pun, kalau sekali sikat rambut dah segumpal, memang risau! Tudung boleh cover rambut botak. Tapi kat rumah sendiri takkan nak tayang rambut botak kat suami. Hilang selera suami nanti. Hehe


Apakah faktor yang menyebabkan rambut gugur?

Stress / tekananPengambilan ubat-ubatanHormon tak seimbangBersalinMengandungMenyusu bayiSistem peredaran darah yang tidak lancarKerap menukar syampooTidak menjaga kebersihan rambut

Testimoni rambut kembali lebat!
Cikgu Lia kongsikan gambar di bawah. Pengalaman sebenar seorang ibu muda berbangsa cina. Meh jamu mata!









27/2/2017 - Gambar pertama yang diambil di mana beliau mengalami masalah keguguran rambut selepas bersalin dan risau akan menjadi botak. Beliau mula mengamalkan vitamin untuk mengatasi masalah ini.

26/4/2017 - Gambar kedua menunjukan kesan positif dimana rambut kian menutupi kulit kepala. Yeay! Teruskan mengambil vitamin best!

18/6/2017 - Anak rambut giat tumbuh! Rambut semakin lebat!

Nak tahu lagi? Teruskan membaca!
Apa Shaklee Boleh Bantu?
ESP SHAKLEE






ESP adalah sumber protein yang lengkap dengan semua asid amino yang diperlukan tubuh termasuk asid amino tak perlu. Protein sangat penting untuk menguatkan rambut danmenggalak pertumbuhan rambut. Keratinmerupakan blok asas binaan rambut dan ia dibentuk hasil gabungan 18 asid amino. Selain itu, protein ESP juga bagus untuk memperbaiki dan membina sel-sel kulit baru yang lebih sihat. Ia juga sangat membantu masalah rambut bercabang dan rapuh.

VITA LEA SHAKLEE
Vita-Lea adalah multivitamin tertua di dunia (berusia 100 tahun) Ia lengkap dengan nutrisi harian dengan 12 vitamin dan 7 mineral penting. Vita-Lea juga membekalkan kandungan zat besi yang cukup. Masalah rambut juga dikaitkan dengan kekurangan zat besi dalam diet harian.

B COMPLEX SHAKLEE   

B-Complex lengkap dengan semua 8 jenis vitamin B yang diperlukan tubuh. Biotin di dalam B-Complex salah satu komponen penting untuk rambut. Ia membantu pertumbuhan rambut yang sihat. Kekurangan bekalan Biotin boleh menyebabkan masalah rambut gugur.

Satu lagi yang penting ialah vitamin B12 yang membantu menghalang masalah keguguranrambut & melancarkan peredaran darah di kulit kepala. Menurut Ted Daly, profesor klinikal dermatologi di Nassau University, kabanyakan pesakit terutama pesakit wanita yang mengadu berkenaaan masalah keguguran rambut disebabkan kekurangan vitamin B12.

Dah tau fungsi setiap vitamin ni, rasa makin yakin dan bersemangat nak cuba. Kan? Terbukti. Cikgu Lia kongsi sebab nak bantu ibu yang ada masalah rambut ni. Kalau lelaki yang ada masalah rambut gugur pun, boleh amalkan 3 vitamin ni. InsyaAllah. Syarat utama; rambut gugur dan rajin amalkan. Hehe





KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?

  • Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam.
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA PERLU PILIH SAYA?

  • Saya Cikgu Lia merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan mementingkan kesihatan anda.
  • Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian produk.

PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE?

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • Belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad kredit anda
  • Belian di cawangan Shaklee terdekat dengan menggunakan (ID: 1255688)
  • Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6011.1068.6030 (Cikgu Lia) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
  • Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Rakan Shaklee Anda

Nur Amalia Binti Hasan Zaki
SMS/WhatsApp : +6011.1068.6030
Personal FB : Nur Amalia
FB Page : Osem Suplemen
Instagram : Nur Amalia

Tuesday, 15 August 2017

Kulit Cantik Dengan Tomato



SIAPA SINI MINAT NEELOFA
Cantikkan dia ?

Mesti korang nak tahu rutin harian neelofa,

Rutin harian neelofar every morning dia amalkan minum jus buah yg dia blend seperti  timun,ubi bit,buah beri,lobak dan tomato.

NEELOFAR

Patut lah neelofar cantik ,rupa rupanya dia suka amalkan makanan yang sihat .
Kebaikan dalam jus yg Neelofar amalkan

  • Mengandungi Karbohidrat
  • Protein
  • Vitamin A,Vitamin C ,Vitamin E,B1 , B2
  • Anti Penuaan
  • Mencegah kulit kering
  • Mencantikkan kulit

Macam tu juga kita bila amalkan supplement shaklee dalam Set Shaklee is 
Vitamin  C,Vitamin E Dan Esp

Lebih mudah kalau kita makan supplement ni
tak payah kita nak banyak kerja blender jus pepagi 😁
So jom kita topup untuk diri kita dengan supplement shaklee,

Nak cantik dan Sihat kita jangan kedekut dengan diri kita
Kalau tak ,tak macam princess Neelofar lah 😁

SET BAJET KECANTIKAN SHAKLEE
Jom layan jap Khasiat Vit C

  • Membentuk kolagen - Merangsang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot,tisu,gusi,rangka dan tulang rawan. Oleh itu,ia mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik. 
  • Mencantikkan Kulit - Ambil vitamin C saja setiap hari untuk kulit yang lebih cerah,melambatkan penuaan,dan menyekatpembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.

Vitamin E pula adalah vitamin cantik.

  • Ia melebatkan dan mencantikkan rambut. Rambut tidak kering dan kusut.
  • Vitamin E juga vitamin kesuburan dan bagus utk mereka yang alami period cramp.
  • Bestkan tapi selain consume vitamin E untuk cantik. Kita juga boleh buat masker. 

ESP pula adalah vitamin gebu dan sihat membantu memudarkan parut pada kulit

  • Bila dah ambil protein atau ESP, barulah sel-sel ni sihat. Sebab ada protein untuk kekalkan sel kulit sihat. Kulit menjadi cantik, gebu dan berseri-seri apabila ia mendapat khasiat asid amino penting yang diperlukan oleh badan.
  • Kulit yang terluka akan membentuk parut. Jika sel kulit kita tak sihat, ia tak dapat ganti sel kulit mati ni dengan yang baru. Sebab tu ia perlu protein atau ESP untuk bina sel kulit baru dan gantikan sel kulit yang mati tu. Kulit pun jadi cantik.
Jom tengok Testimoni Jap















KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?

  • Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam.
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA PERLU PILIH SAYA?

  • Saya Cikgu Lia merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan mementingkan kesihatan anda.
  • Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian produk.

PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE?

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • Belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad kredit anda
  • Belian di cawangan Shaklee terdekat dengan menggunakan (ID: 1255688)
  • Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6011.1068.6030 (Cikgu Lia) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
  • Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Rakan Shaklee Anda

Nur Amalia Binti Hasan Zaki
SMS/WhatsApp : +6011.1068.6030
Personal FB : Nur Amalia
FB Page : Osem Suplemen
Instagram : Nur Amalia

Monday, 14 August 2017

Set Keperluan Harian Shaklee


Daily Essential Set : Fungsi Vitamin Dalam Set Keperluan Harian Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Hari ini Cikgu Lia nak kongsikan tentang satu set popular Shaklee. Shaklee telah merumuskan vitamin terbaik sesuai untuk keperluan harian kita. Vitamin utama ini dikenali sebagai Daily Essential Set atau Set Keperluan Harian.

Tingkatkan pengambilan vitamin dan mineral anda dengan rangkaian produk nutrisi penting kami dan optimumkan kesihatan anda.

Apa vitamin yang ada dalam set ini?

DAILY ESSENTIAL SET


Nutrisi penting Shaklee melengkapi keperluan nutrisi asas anda dengan gabungan 5 vitamin penting Shaklee

ESP Soy Protein Isolate PowderVita-Lea®OmegaGuard™ Sustained Release Vita-C PlusTM. B-ComplexDengan 28 vitamin dan mineral penting, asid lemak omega-3, 14g protein setiap hidangan, dan 500mg Vitamin C semula jadi setiap hidangan, pek nutrisi penting ini membantu tubuh anda mendapat nutrisi asas berkhasiat yang ia perlukan untuk menyokong kesihatan yang optimum.


Apakah fungsi setiap vitamin dalam set ini?
  • SR Vita-C Plus - Vitamin C semula jadi untuk kesihatan gigi, gusi, tulang, kolagen dan hampir kesemua elemen yang membentuk tubuh badan kita.* (MAL13085068NC)
  • OmegaGuard membekalkan spektrum luas tujuh asid lemak penting omega-3 bergred farmaseutikal dan dilengkapi dengan proses penyulingan proprietari molekul tiga peringkat.* (MAL12015013NC)
  • Vita-Lea memberikan 28 vitamin penting dan mineral utama untuk menyokong kesihatan dan kesejahteraan optimum.* (MAL07081506XC) 
  • B-Complex - Vitamin B memainkan peranan penting untuk fungsi tubuh kerana ia membantu menukar makanan kepada tenaga untuk sel-sel anda.* (MAL12035068NCZ)

KKLIU 0593/2017

*Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Ini adalah iklan produk suplemen.

  • ESP ialah makanan lazat yang kaya dengan kalsium and protein. Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.

Nota: Jumlah protein soya yang disyorkan untuk memberikan kesan penurunan terhadap kolesterol darah adalah 25g sehari.


KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?

  • Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam.
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA PERLU PILIH SAYA?

  • Saya Cikgu Lia merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan mementingkan kesihatan anda.
  • Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian produk.

PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE?

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • Belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad kredit anda
  • Belian di cawangan Shaklee terdekat dengan menggunakan (ID: 1255688)
  • Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6011.1068.6030 (Cikgu Lia) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
  • Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Rakan Shaklee Anda

Nur Amalia Binti Hasan Zaki
SMS/WhatsApp : +6011.1068.6030
Personal FB : Nur Amalia
FB Page : Osem Suplemen
Instagram : Nur Amalia

Sunday, 13 August 2017

Nak Join Group Shaklee Paling Best?


Assalamualaikum dan salam sejahtera! dan Alhamdulillah



TEAM RICH YOUNG GROUP
Nak Join Group Shaklee Paling Best? meh sini nak cerita sikit.
Rich Young Group (RYG) adalah nama baru 2015 yang telah menggegarkan dunia para pengedar Shaklee. Group baru bertapak tapi gegaran ahli group yang superbbbb memang memukau. Ramai pengedar Shaklee dari group lain mula mengintai keseronokan berada dalam RYG.

Alhamdulillah Allah temukan saya bersama mereka yang hebat. Jika anda teringin nak jadi ahli Shaklee, jom sertai RYG bersama saya. WhatsApp saya Cikgu Lia di talian 011.1068.6030 untuk ketahui cara membuat pendaftaran ahli Shaklee di bawah naungan RYG.

Kenapa perlu pilih group?

Jika niat anda join Shaklee semata-mata untuk beli murah, nak guna sendiri, tidak bermakna anda boleh sewenang-wenangnya boleh join mana-mana group. RYG bukan hanya untuk mereka yang mahu bonus bulanan 4-5 angka. Tapi lebih dari itu.

Konsultasi dari pakar. Ahli group yang berlatar belakangkan bidang perubatan dan kesihatan memudahkan saya untuk mendapatkan khidmat nasihat berkaitan penyakit.

OFFLINE COUCHING RYG
Jadi jika nak jadi ahli dan beli vitamin murah, tetap bagus jika join RYG sebab anda dan keluarga mengambil vitamin yang tepat dan betul sesuai dengan tahap kesihatan.

Ahli RYG yang mesra / friendly. Baru join tak rasa segan nak tanya macam-macam. Rasa macam kenal lama. Padahal tak pernah bertemu mata. Tapi saling tolong menolong. Best!

TEAM YANG BEST DAN MESRA
Kelas online yang di-handle oleh leaders RYG. Perkongsian mahal tapi boleh dapat percuma melalui kelas berjadual setiap hari di Telegram dan juga Close Group RYG.

Ramai antara ahli RYG pada mulanya join sebab nak guna sendiri. Tapi tertarik untuk menjana pendapatan sampingan. Nasib baik mereka dalam kelompok yang betul. Jadi tak susah nak belajar berniaga dan kongsi kebaikan Shaklee. Mudah sebab group best!


KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?

  • Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam.
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA PERLU PILIH SAYA?

  • Saya Cikgu Lia merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan mementingkan kesihatan anda.
  • Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian produk.

PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE?

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • Belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad kredit anda
  • Belian di cawangan Shaklee terdekat dengan menggunakan (ID: 1255688)
  • Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6011.1068.6030 (Cikgu Lia) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
  • Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Rakan Shaklee Anda

Nur Amalia Binti Hasan Zaki
SMS/WhatsApp : +6011.1068.6030
Personal FB : Nur Amalia
FB Page : Osem Suplemen
Instagram : Nur Amalia

Saturday, 12 August 2017

Basic H2 Organic Super Cleaning


Basic H2™ Organic Super Cleaning Concentrate

Kaedah Mencuci Secara Semula Jadi Tanpa Racun

 

Basic H2
Kod Produk:00015 (473ml)
Kaedah Mencuci Secara Semula Jadi Tanpa Racun

Setiap botol Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate dengan kepekatan berganda ini sungguh selamat digunakan dan dilengkapi kuasa pembersihan yang tinggi untuk menanggalkan kotoran dan minyak dalam sekelip mata. Basic H² berkesan untuk membersihkan tumpahan susu, mengelap tingkap, menyental kotoran pada gril, dan1001 kegunaan lagi. Cubalah sendiri dan lihat betapa kagumnya anda!

Hanya Satu Pencuci Untuk Ribuan Kerja Rumah
  • Ultra-pekat: 16 auns boleh dicairkan menjadi 48 gelen pencuci berkuasa tinggi.
  • Pencuci serba guna: menanggalkan kotoran, gris dan minyak daripada sebarang permukaan yang boleh dicuci, di dalam dan di luar rumah.
  • Mencuci kotoran berminyak dan gris yang paling degil, tanpa meninggalkan kesan comot.
  • Dua kali lebih pekat berbanding rumusan Basic H² asal – hanya gunakan separuh sahaja.
  • Tidak perlu dibilas, tidak meninggalkan sebarang sisa sabun atau kesan palitan.
Gunakan Pada Sebarang Permukaan Yang Boleh Dicuci – Di Dalam atau Di Luar Rumah
  • Dinding, tingkap dan cermin
  • Kaunter dapur, jubin dan lantai
  • Peralatan
  • Dapur
  • Hiasan kayu
  • Periuk belanga
  • Perabot (Jangan gunakan dalam akuarium atau tangki air pengelap cermin kereta)
Cara Penggunaan Untuk Hasil Terbaik

Dapur, peralatan, perabot, hiasan kayu, dinding, keluli tahan karat, granit, marmar dan bilik mandi
  • 1⁄4 sudu teh + 16 oz. air dalam Penyembur Get Clean
Periuk belanga
  • 1⁄2 sudu teh + 1 gelen air suam
Tingkap dan cermin
  • 1-2 titis + 16 oz. air dalam Penyembur Get Clean
Lantai
  • 1 sudu besar + 1 gelen air
Kain benang biri-biri, nilon, fabrik berkualiti tinggi
  • 1⁄2 sudu teh dalam satu besen air suam
Tahukah Anda?
  • Kebanyakan pencuci serba guna mengandungi toksin yang boleh disedut atau diserap melalui kulit.
  • Pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon.
  • Pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan toksin saraf dan boleh merengsakan hidung.
  • Morpholine, sejenis toksin berbahaya, boleh mengakibatkan kerosakan hati atau buah pinggang.
  • Pencuci kaca mengandungi ammonia, sejenis racun yang boleh merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan.
Basic H2 Tidak Mengandungi Bahan-Bahan Ini Mahupun Bahan Berbahaya Yang LainKeunikan Shaklee

Selamat
  • Tidak toksik
  • Tiada gas beracun
  • Tiada bahan kimia berbahaya
  • Tanpa pewangi
  • Lembut pada tangan anda
  • pH seimbang
  • Tanpa klorin
Berkesan
  • Amat berkesan menanggalkan minyak. Ultra-pekat: 16 oz. Boleh dicairkan menjadi 48 gelen.
Mesra Alam
  • Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)
  • Mudah biorosot
  • Tanpa fosfat
  • Bungkusan yang boleh dikitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembetungan


KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?

  • Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam.
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA PERLU PILIH SAYA?

  • Saya Cikgu Lia merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan mementingkan kesihatan anda.
  • Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian produk.

PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE?

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • Belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad kredit anda
  • Belian di cawangan Shaklee terdekat dengan menggunakan (ID: 1255688)
  • Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6011.1068.6030 (Cikgu Lia) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
  • Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Rakan Shaklee Anda

Nur Amalia Binti Hasan Zaki
SMS/WhatsApp : +6011.1068.6030
Personal FB : Nur Amalia
FB Page : Osem Suplemen
Instagram : Nur Amalia

Friday, 11 August 2017

Tips Kecantikan Kulit

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Kali ni CikguLia nak share tentang tips kecantikan kulit. Tips-tips Kecantikan.     

1.Wajah adalah cerminan diri kita.Nak tau tak macam mana nak dapatkan kulit yang berseri?

Jadikan lemon dan yogurt sebagai mask muka.Biarkan di muka selama 20-30 minit. Lakukan 2-3 kali seminggu. Nak cantik kenalah rajin 😉

2.Mesti awak semua nak putihkan kulit dengan menggunakan bahan yang mudah tersedia ada dan kos murahkan?? Haaa ni caranya:

Dengan hanya menggunakan 2 bahan dapur seperti tepung beras dan kunyit. Kunyit itu perlu dikisarkan. Kemudin sapukan dimuka sehingga kering. Dan bilasnya menggunakan air suam. Nak cantik kenalah rajin awak-awak.
3.Arghhh stressnya nak hilangkan parut jerawat! Jerawat dah takde tapi parut tak hilang2. Harini Cikgu Lia baik hati nak kongsi cara rawat parut jerawat dengan menggunakan timun sahaja.

 Cara-caranya ialah kisarkan timun,kemudian tapiskan airnya dan tampalkan hampas timun ke muka akhir sekali cuci dan bersihkan dengan air suam. Tapi awak-awak semua kenalah rajin dan sabar 😊.

4. Malu dengan jerawat dekat muka? Masalah kulit yang satu ni sering membuatkan kita tak percaya diri.

Apa bahan yang diperlukan mudah didapati seperti 1 sudu gel aloe vera, 1 sudu serbuk kayu manis(boleh kisar) dan 1 sudu madu. Campurkan semua bersama. Kemudian sapukan di muka dan leher. Biarkan kering kemudian bilas dengan air. Untuk rawat jerawat dengan kos yang rendah dan tersedia ada korang boleh cuba campurkan bahan2 ni untuk rawat jerawat. Senangkan??

5. Nak kulit nampak anjal dan awet muda tak? Jom rajinkan diri buat mask muka ni.

 Dengan hanya menggunakan 2  bahan je iaitu kopi dan madu. Campurkan kedua-dua bahan tadi dan tepek je dekat muka. Tapi kenalah rajin dan sabar baru nampak kesannya.

6. Amalkan set suplemen yang lengkap setiap hari gar kulit kita sentiasa terjaga dan juga flawless, sekata dan bestttnya bila pegang.

haa, jangan tak tahu hanya konsisten je set kecantikan shaklee memang kita akan hasilkan kulit yang tegang, lawa dan sudah tentu awet muda. Collegen Powder, Vitamin E, Vitsmin C Sustained Release.



KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?

  • Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam.
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA PERLU PILIH SAYA?

  • Saya Cikgu Lia merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan mementingkan kesihatan anda.
  • Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian produk.

PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE?

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • Belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad kredit anda
  • Belian di cawangan Shaklee terdekat dengan menggunakan (ID: 1255688)
  • Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6011.1068.6030 (Cikgu Lia) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
  • Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Rakan Shaklee Anda

Nur Amalia Binti Hasan Zaki
SMS/WhatsApp : +6011.1068.6030
Personal FB : Nur Amalia
FB Page : Osem Suplemen
Instagram : Nur Amalia

Thursday, 10 August 2017

Hidup Lebih Baik Dengan Shaklee


Terima kasih kerana sudi meluangkan masa dan memberi peluang untuk kami berkongsi dengan anda mengenai siapa kami dan apa yang kami miliki dan tawarkan.

Sebagai peneraju syarikat nutrisi semula jadi di A.S., dengan sejarah yang bermula dari 1915, Shaklee telah menjadikan masyarakat lebih sihat selama lebih 60 tahun. Kami menawarkan produk nutrisi semula jadi dan penjagaan peribadi berkualititinggi, serta produk kegunaan rumah mesra alam yang telah membantu jutaan orang menikmati kehidupan yang lebih sihat.

Dan kami menjadikannya sebagai sebahagian daripada tanggungjawab kami untuk memelihara dan memastikan kesihatan planet.

Sewaktu hijau hanyalah sekadar warna dan perkataan terbiodegradasi masih belum digunakan, kami telahpun menjadikannya sebahagian daripada kami. Malah, seawal 1960, kami telah menghasilkan pembersih terbiodegradasi yang pertama.

Kami juga merupakan syarikat pertama di dunia yang memperolehi pensijilan Climate Neutral™ yang mengimbangi pelepasan CO2 kami, memberikan impak bersih sifar kepada persekitaran. Kami melakukannya kerana kami percaya bahawa amat penting bagi kita semua menunaikan tanggungjawab kita untuk menjadikan masyarakat dan planet ini lebih sihat.

Dengan berbuat demikian, kami percaya setiap sumbangan yang kami berikan akan membawa perubahan besar yang ingin kami lihat berlaku di dunia kita.

Kami juga berbangga dapat menjalin kerjasama dengan salah seorang pengubah dunia tersohor masa kini – Pemenang Anugerah Keamanan Nobel Prof. Wangari Maathai, pengasas Green Belt Movement yang telah memperbaiki kehidupan jutaan rakyat Afrika melalui penanaman pokok; Prof. Daniel Esty, penulis buku Green to Gold memberi sorotan kepada beberapa syarikat dengan amalan perniagaan yang bukan sekadar menjana keuntungan malah memberi manfaat kepada alam sekitar; dan penjelajah terkemuka dunia Will Steger, yang mana penerokaan Kutub beliau telah membuka mata dan membina kesedaran mengenai kesihatan rantau alam semula jadi paling sensitif dunia dan apa yang boleh dilakukan untuk memperbaikinya.

   Roger Barnett
   Pengerusi & CEO

Kami juga berbesar hati kerana Nobel Laureate Dr Elizabeth Blackburn, perintis penyelidikan dalam sains kesihatan telah menyertai kami sebagaiLembaga Penasihat Saintifik Shaklee.

Di Shaklee, kami percaya setiap individu bertanggungjawab melaksanakan amanah yang diberikan untuk menjadikan dunia ini lebih baik dan lebih selamat demi anak-anak dan generasi kita yang seterusnya. Produk yang kami hasilkan, peluang yang kami tawarkan, dan inisiatif yang kami sokong membuktikan bahawa anda boleh menjalani kehidupan yang seiring dengan nilai dan kepercayaan anda, dan di masa yang sama mampu menjana pendapatan yang hebat.

Kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mencipta masa hadapan yang lebih sihat, lebih selamat dan lebih baik untuk anda, keluarga anda, dan planet kita.


KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?

  • Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam.
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA PERLU PILIH SAYA?

  • Saya Cikgu Lia merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan mementingkan kesihatan anda.
  • Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian produk.

PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE?

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • Belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad kredit anda
  • Belian di cawangan Shaklee terdekat dengan menggunakan (ID: 1255688)
  • Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6011.1068.6030 (Cikgu Lia) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
  • Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Rakan Shaklee Anda

Nur Amalia Binti Hasan Zaki
SMS/WhatsApp : +6011.1068.6030
Personal FB : Nur Amalia
FB Page : Osem Suplemen
Instagram : Nur Amalia

Wednesday, 9 August 2017

Keistimewaan Shaklee

Falsafah Produk Shaklee


Selama lebih 60 tahun, keluarga berbilang generasi telah menaruh kepercayaan bahawa Shaklee mampu melakukan apa yang syarikat lain tidak mampu untuk lakukan – menghasilkan produk yang selamat secara semula jadi DAN terbukti berkesan.


Misi kami di Shaklee adalah untuk menyediakan kehidupan yang lebih sihat dan semestinya lebih baik, untuk semua. Kami melakukannya melalui penghasilan produk semula jadi yang sangat luar biasa, dan anda sentiasa mahu berkongsi cerita dengan keluarga dan rakan mengenainya.

Setiap bahan yang memasuki setiap botol Shaklee telah dicipta untuk memperbaiki kesihatan, berfungsi tanpa kompromi, dan lembut serta mesra pada alam sekitar.

Apabila anda memilih Shaklee, anda akan mengetahui tiga perkara yang nyata dan benar.
Ia selamat. Ia terbukti. Dan ia berkesan


KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?

  • Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam.
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA PERLU PILIH SAYA?

  • Saya Cikgu Lia merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan mementingkan kesihatan anda.
  • Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian produk.

PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE?

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • Belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad kredit anda
  • Belian di cawangan Shaklee terdekat dengan menggunakan (ID: 1255688)
  • Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6011.1068.6030 (Cikgu Lia) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
  • Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Rakan Shaklee Anda

Nur Amalia Binti Hasan Zaki
SMS/WhatsApp : +6011.1068.6030
Personal FB : Nur Amalia
FB Page : Osem Suplemen
Instagram : Nur Amalia

Tuesday, 8 August 2017

Kenali Shaklee ( Tak Kenal Maka Tak Cinta)

Di Shaklee, kami percaya bahawa alam semula jadi mengandungi 1001 rahsia untuk kehidupan yang lebih lama, sihat dan produktif.

Kisah kami bermula hampir 60 tahun yang lalu apabila Dr. Forrest C. Shaklee, dengan falsafah kehidupannya Living in Harmony with Nature® telah mencetuskan gerakan yang berterusan untuk membantu ke arah kehidupan yang lebih bahagia dan lebih sihat.

Hari ini, kami merupakan syarikat pemakanan semula jadi NO 1 di Amerika Syarikat, dengan pejabat di seluruh dunia dan tenaga pakar terkemuka dalam bidang penyelidikan pemakanan.

Kami melepasi dan melangkaui piawaian industri setiap masa bagi memastikan produk kami Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.
Kami menguji setiap bahan baharu untuk mengesan lebih 350 bahan cemar berbahaya.
Kami menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan tertinggi sebolehnya.
Kami telah melaburkan lebih $250 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.
Kami juga menawarkan peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan dengan berkongsi produk kami.

Sehingga hari ini, kami telah membayar komisen bernilai lebih $6.7 bilion kepada para Pengedar kami, dan kami menjemput anda untuk mengecapi manfaat memiliki perniagaan Shaklee anda sendiri

KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?

  • Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam.
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA PERLU PILIH SAYA?

  • Saya Cikgu Lia merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan mementingkan kesihatan anda.
  • Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian produk.

PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE?

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • Belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad kredit anda
  • Belian di cawangan Shaklee terdekat dengan menggunakan (ID: 1255688)
  • Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6011.1068.6030 (Cikgu Lia) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
  • Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Rakan Shaklee Anda

Nur Amalia Binti Hasan Zaki
SMS/WhatsApp : +6011.1068.6030
Personal FB : Nur Amalia
FB Page : Osem Suplemen
Instagram : Nur Amalia
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page|