Tuesday, 1 August 2017

Camne Nak Hilangkan Parut Jerawat Berlubang?

Cara Mudah Hilangkan Parut Jerawat Berlubang

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Semua impikan kulit mulus bebas parut. Hilang keyakinan diri kalau ada parut. Lagi pula kalau parut beserta lubang sana sini. 

Dengan tompok-tompok hitam dan merah lagi. Malu! Hari ini, saya kongsikan vitamin yang mampu merubah diri anda. Jom baca sampai habis!

Orang selalu cakap, parut jenis berlubang ni tak boleh atau susah nak hilang. Tak boleh tu, saya tak setuju. Susah tu, ada betulnya, mungkin akan mengambil masa sedikit. 

Tapi kalau kita ikhtiar dengan cara yang betul, yang susah pun insyaAllah akan jadi mudah dan ada hasilnya. Tapi kalau tak ikhtiar, memang sampai bila-bila la kekal parutnya dik.

Apa Shaklee boleh bantu?

Cara paling mudah ialah dengan make-up. Tapi tahukah kita, dengan menutup parut dengan make-up hanya menyebabkan kulit semakin teruk. Lebih baik ambil tindakan sekarang sebelum terlambat. 

Rawat dulu kulit berparut dan berlubang. Bukan sahaja kulit makin cantik, nanti bila make-up pun nampak cantik semulajadi je. Kalau tak nak make-up dah pun takpe. Maklumlah, kulit dah cantik semulajadi.

Supplement Shaklee boleh membantu menghilangkan parut jerawat berlubang. Jangan risau, kosnya tidaklah semahal melakukan rawatan laser atau rawatan di pusat kecantikan, prosesnya juga tidaklah menyeramkan seperti rawatan laser, malah selamat untuk jangka masa panjang. 

Bonus, selain membantu masalah parut, dengan pengambilan supplement Shaklee secara betul dan konsisten, kulit juga akan semakin cantik, serta bagus untuk kesihatan badan secara keseluruhannya.

Berikut adalah cadangan supplement Shaklee untuk membantu menghilangkan parut jerawat berlubang.                    
                       

Vita-E Complex : Vitamin E sememangnya terkenal sebagai komponen yang membantu masalah parut. Juga membantu menyembuhkan luka dengan cepat, membaiki tekstur kulit dan melancarkan peredaran darah.
                         
SR Vita-C Plus : Membina collagen, menjadikan kulit lebih anjal, cerah dan halus.            
                         
ESP : Ia merupakan protein tambahan terbaik yang dihasilkan dari soya non-GMO. Protein penting untuk pembinaan sel kulit yang sihat, bagi menggantikan sel kulit mati seperti parut.                                
Collagen Powder : Untuk yang mempunyai budget yang lebih, saya amat sarankan anda ambil Shaklee Collagen Powder. Kesan lebih cepat dan bagus, untuk build up balik kulit yang sihat. Nanti permukaan kulit cantik dan licin jer.

KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?

✔Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam.
✔Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
✔Semulajadi
✔Berkesan
✔Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
✔Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA PERLU PILIH SAYA?

✔Saya Cikgu Lia merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan mementingkan kesihatan anda.
✔Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian produk.

PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE?

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:

✔Belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad kredit anda
✔Belian di cawangan Shaklee terdekat dengan menggunakan (ID: 1255688)
✔Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6011.1068.6030 (Cikgu Lia) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
✔Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

✔Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
✔Income lagi hebat jika join team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Rakan Shaklee Anda

Nur Amalia Binti Hasan Zaki
SMS/WhatsApp : +6011.1068.6030
Personal FB : Nur Amalia
FB Page : Osem Suplemen
Instagram : Nur Amalia

No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page|